tel +31(0)20 630 43 20

Stralen - Spuiten - Schilderwerken - Steigerbouw

Home
empty
home / downloads / certificaten

Kwaliteit, veiligheid en milieu

Vorige
 • iso9002-vca.jpg ISO 9001:2015 en VCA**

  Braspenning hecht veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en het milieu. Als vanzelfsprekend leven we de eisen die de internationale certificaten ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 en VCA** aan ons stellen, strikt na. Dit geeft u de garantie dat we stevige grip hebben op de kwaliteit, veiligheid en de milieu aspecten van onze organisatie, zowel wat producten als processen betreft, en dat we onszelf en onze medewerkers een maximaal veilige werkomgeving bieden waarbij we de aantasting van uw en onze leefomgeving voor nu en in de toekomst tot een minimum proberen te reduceren. Ook beschikken we over een goed gedocumenteerd intern managementsysteem op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Zowel ons ISO 9001 kwaliteitssysteem als ons VCA**-systeem wordt jaarlijks beoordeeld door Lloyds Register Quality Assurance.
   
  Binnen het milieubeleid van de organisatie is het voorkomen van milieu-incidenten en/of milieu klachten een prioritaire doelstelling. Verder zijn er binnen de organisatie doelstellingen geformuleerd ten aanzien van het terugdringen van de VOS uitstoot, het beperken van energie verbruik, het terugdringen van de hoeveelheid afval en het toepassen van innovatieve werkmethoden op het gebied van milieu. Begin 2019 hopen wij de certificering van ons milieu-managementsysteem af te ronden.
   
  Voor vragen, opmerkingen of klachten in relatie tot onze activiteiten in het kader van kwaliteit, veiligheid en milieu kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website.
  • iso9002-vca.jpg