tel +31(0)20 630 43 20

Stralen - Spuiten - Schilderwerken - Steigerbouw

Home
empty
home / watersport

Watersport

Braspenning Indoor BV is gespecialiseerd in de behandeling van onderwaterschepen van pleziervaartuigen. Hiermee wordt de aangroei van bacteriƫn, algen, wieren en zeepokken tegengegaan. Zware aangroei kan tot problemen leiden op het gebied van veiligheid en efficiƫntie van het vaartuig.
 
Antifouling
Vrijwel geen enkel vaartuig ontkomt aan aangroei, tenzij het na elk gebruik wordt schoongespoten. Antifouling is er in veel variaties afhankelijk van type vaartuig, snelheid en het soort water waarin u vaart. Braspenning kiest voor u altijd de juiste antifouling. 

Milieuvriendelijk
Milieuorganisaties en overheden maken zich al jaren zorgen over de vele duizenden liters verf die jaarlijks op onderwaterschepen worden aangebracht en deels in de Nederlandse wateren terechtkomen. Geheel onterecht is dit niet. Braspenning ondersteunt de ontwikkeling van milieuvriendelijke alternatieven voor de klassieke, aangroeiwerende verven die helaas nu eenmaal gericht zijn op het doden en afweren van organismen. Alle antifoulings die wij gebruiken zijn goedgekeurd door het CTB (Centraal orgaan Toelating Bestrijdingsmiddelen). Ook wordt steeds vaker uitgeweken naar aangroeiwerende producten zonder bestrijdingsmiddelen, zoals non-stick antifouling.

Werkwijze
Het reinigen van uw vaartuig (stralen) en het aanbrengen van de verf (coaten) gebeurt in onze grote productiehal in Amsterdam onder geconditioneerde omstandigheden in geavanceerde units.. Uw schip kan door uzelf per trailer worden vervoerd of naar de waterkant worden gevaren, waar wij het er voor u uit tillen. 

Contact
Heeft u vragen over wat wij voor u en uw vaartuig kunnen betekenen, wilt u onze prijs weten of snel een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.